Mister du en står dej tusen åter - eller åtminstone en!

Åkej, tydligen har jag blivit av med bokhandelns blogg... det går inte att logga in på den! :(
MEN! Jag kom på att jag ju en gång i forntiden startade en annan blogg - och den fanns fortfarande kvar! Så efter lite rotande efter lösenord och annat, så tadaa! The blog is back!! :)
 
Efter några timmars öppethållande såhär på en solig julisöndag, så tänkte jag strax stänga butiken för idag. Lite kunder har det varit, jag har hunnit plocka ur ett par fönster som ska skyltas om, och så har jag beställt engelsk pocket och lite påfyllning till ungdomshyllan.
 
Läser ni något spännande just nu? Jag har precis läst ut boken "Jag ser dig" av Clare Mackintosh - i mitt tycke hysteriskt bra! Kanske har ni läst hennes förra bok, "Jag lät dig gå"? Den här är minst lika bra! En kvinna hittar en bild på sej själv bland radannonserna i en tidning, och förstår inte alls vad den gör där. Telefonnumret i annonsen leder ingenstans, hemsidan det hänvisas verkar inte fungera. Hon kan inte riktigt släppa detta, så hon börjar hålla koll på annonserna. Till sin fasa upptäcker hon att saker händer med kvinnorna som hamnar på bild - mord, våldtäkt, överfall... Så var och när ska något hända henne?
Det är spännande, spåren leder åt många olika håll, och jag insåg inte förrän bokstavligen på sista sidan vem som egentligen var skyldig till alltihop. Om någon läser den och förstår mycket snabbare vem det är - tala om för mej hur!! :)
 
Dags att ta itu med lite bokföring!
 
Over and out!
 
/ Bokhandlerskan

RSS 2.0